Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Tegenstander nummer 6 in de competitie is dezelfde als tegenstander nummer 1. Destijds uit werd de wedstrijd met 0-3 gewonnen door de DVVC-dames. Toen duurde het enige tijd voordat de 0-0 stand verbroken werd, en eigenlijk was het vandaag niet veel anders. Niet dat het spel van de Zevenbergschenhoek dames hetzelfde was als voorheen waarop ze dus direct zouden hebben kunnen acteren. De eerste wedstrijd was vooral veel de bus parkeren. Nu was het een tactiek van zoveel mogelijk counteren.
Uiteindelijk breekt dan toch een GroenWitte door en raakt de bal. Hij komt achter de sluitpost terecht en de doelpuntenmaakster op de reservebank. Ergens in het schot ging het pijnlijk mis. Lichtelijk verbijsterd zit de voorsprongmaakster zich af te vragen: “Wat had ik eigenlijk voor schot? Hoezo werd het een doelpunt? Die bal had ze toch makkelijk kunnen hebben?” Hoe dan ook: 1-0
Door de nog altijd massale tegenaanvallen van de in rode tricots gestoken dames moest de thuisgoalie zeer regelmatig handelend optreden. Voordat de rust aanbrak wierpen de vele counters hun vruchten af en was de weegschaal in balans: 1-1

𝑨𝒍𝒍𝒆𝒔 𝒈𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒊𝒏 𝒗𝒐𝒍𝒍𝒆 𝒗𝒂𝒂𝒓𝒕
Na de rust ging het heen en weer spel in volle vaart door. De kans op een voorsprong was voor beide teams nagenoeg even groot. De DVVC-speelsters, tot nu toe ongeslagen, aasde op het kleinst mogelijke gaatje, een minieme kans. En na een aantal pogingen lukte het om de weer de leiding in de strijd te nemen: 2-1
Dat gaf lucht, maar geen “Hoera, we zijn er”,-gevoel.
De trainer/coach van de gastvrouwen moedigde zijn team aan en had de tijd zeer nauwkeurig bijgehouden. “Nog 10 minuten. Volhouden nu. Aanvallen”. En het moet gezegd, DHV-dames gaven alles en meer. Echter was het niet genoeg. Een mooie, rond getikte aanval verschalkte de keepster van DHV en belandde in de touwen: 3-1

Wellicht een toch wat onverwachte tegenvaller voor de Zevenbergschenhoekse dames die volle inzet ten toon hadden gespreid en hoewel zij zelf in het rood speelde de in de GroenWitte-tricots gestoken dames telkens weer als de brandweer voorbij zagen gaan.
Nee, de thuisploegdames renden beslist niet als wild fladderende, uit hun hok losgelaten kippen over het veld. Als haviken hebben de DVVC-dames geprobeerd een spel van overrompeling te spelen. Een tactiek die uiteindelijk 3 punten opleverde in de 6e op rij gewonnen wedstrijd. Well done, ladies.

Met Pasen in aantocht is komend weekend voetbalvrij voor DVVC VR18+2. Eerst op 06 april is de volgende wedstrijd. Uit, tegen DBN’22 VR18+1. Aanvang wedstrijd 11.30uur. Laat je niet misleiden door getalletjes, elke wedstrijd begint bij 0! Voor nu, geniet van het paasweekend, neem je rust en bereidt je voor op de volgende wedstrijd. ToiToiToi.